Alle trainingen & workshops
voor jou op een rij gezet.

Zweethut

Workshop

Ik wil dingen in mijn leven loslaten, oude energieën loslaten om het nieuwe de ruimte te geven. Ik wil (oude) pijn verwerken en nieuw starten.

Lees verder

Schuld, schaamte en vergeving

Workshop

Ik wil vrij zijn van schuld en schaamte gevoelens. Met Compassie naar mijzelf en anderen kijken en mijzelf bevrijden om met een open hart te ontmoeten.

Lees verder

Versterk je Veerkracht

Training

​Leer hoe je ná spanning en stress effectief kunt herstellen, in balans komt en je natuurlijke vitaliteit kunt hervinden.

Lees verder

Mannenwerk

Training

vergoot je je autonomie én leer je hoe je vanuit autonomie kunt verbinden en echt kunt staan voor wie je bent en wat voor jou belangrijk is in je leven.

Lees verder

Opstellingen

Workshop

Je weet (onbewust) dat je familie en gezin van herkomst grote invloed heeft op de manier waarop je zelf in het leven staat, hoe het je steun geeft of juist belemmert in jouw leven.

Lees verder

Verbindende Communicatie

Training

Geweldloze Communicatie of Verbindende Communicatie is een sleutel naar contact en verdieping. Verbinding is het moment waarop we ervaren gezien, gehoord en gewaardeerd wordt zonder enig oordeel en we kracht en voeding ontlenen aan de relatie.

Lees verder

Vergroot je veerkracht

Workshop

In de workshop “vergoot je veerkracht” leer je om spanningen op een natuurlijke manier los te laten door het inzetten van adem.

Lees verder