Coaching en begeleiding

vrijheid en ruimte ervaren Ben je vastgelopen, twijfel je over richting in je leven, ben je (bijna) burnout? Zoek jij iemand die je kan ondersteunen en die met je meekijkt, een plek waar je kunt groeien, kunt leren over jezelf? Zoek je meer innerlijke rust en stevigheid of wil je wat anders in jouw leven en de oude paden verlaten om nieuwe in te slaan?
Al ruim 20 jaar bied ik professionele begeleiding. Vanuit een lichaamsgerichte aanpak ondersteun ik mensen op weg naar meer stevigheid, rust, eigenheid en levensplezier. Wil jij een stap maken in jouw leven, neem dan contact met mij op voor een eerste afspraak (of vul een contactformulier in, dan bel ik jou). Je bent van harte welkom in mijn praktijk.

Peter van Kempen

 

Ik wil graag meer weten,
wil je mij bellen?

 

Wil je een idee krijgen over soorten coaching of thema’s, lees dan verder.

 

Individuele coaching en begeleiding

Coaching

Heb je het verlangen om prettiger in je vel te zitten, zoek je hulp bij vragen waar je zelf niet meer uitkomt, zoek je meer verbinding met gevoelens of ben je burn-out geraakt?

Lees verder

Relatietherapie

Coaching

Wil je weer meer plezier met elkaar, meer diepgang, meer betrokken zijn op elkaar of ben je uitklaar gegroeid? Verstoringen in een relatie zijn groei momenten als je weet hoe je repareert.

Lees verder

Verwerken van trauma

Coaching

Trauma ontstaat als een gebeurtenis te snel is gegaan, te groot is geweest en te overweldigend voor je zenuwstelsel om te verwerken. Energie blijft dan vast zitten en het effect kan jaren later nog naar boven komen. Ongelukken, overvallen, maar ook te weinig steun, conflicten tussen ouders in je (vroege) kinderjaren kunnen leiden tot trauma.

Lees verder

Ontspanning en welzijn met TRE

Coaching

Bij TRE leer je vanuit een lichaamsgerichte aanpak hoe je om kunt gaan met dagelijkse spanning en stress situaties.

Lees verder

Fijn dat je op mijn site was, het lijkt er op dat je nu weg gaat. Voor je gaat, zou je mij willen helpen om deze site beter te maken door het beantwoorden één of van twee vragen?

Dank je wel,

Peter van Kempen