Je bent samen op weg en het loopt niet lekker meer. Je begrijpt elkaar niet en bereikt elkaar steeds minder of misschien is je relatie helemaal vastgelopen. Los samen de puzzel op!

Coaching

Relatiebegeleiding

Willen jullie weer meer plezier met elkaar, meer diepgang of meer betrokken zijn op elkaar? Wil je een nieuwe weg vinden in hoe je met elkaar bent, vertrouwen herstellen, samen een verlies verwerken of een ritueel doen om een periode af te sluiten?

Onder begeleiding zoeken jullie naar manieren en vormen om jullie relatie weer werkend en vervullend te maken. In relatie therapie en coaching is dus de relatie in begeleiding. De relatie is het resultaat van de dynamiek tussen jullie.

Relatie therapie of coaching heeft de intentie om de relatie die jullie hebben inzichtelijk te maken en te leren hoe jullie samen een vervullende relatie kunnen bouwen (mentaal, emotioneel en sexueel). De specifieke thema’s en vaardigheden die jullie aan “moeten” leren is natuurlijk afhankelijk van jullie vraag en achtergrond.

De relatie-dynamiek

Een relatie ontstaat in de wisselwerking van twee mensen. Daar heeft ieder een deel aan. Het vraagt van beide partners inzet en commitment.

Relatie begeleiding geeft inzicht in de onderlinge patronen en dynamieken die verstorend zijn. Versterkt de helpende patronen. Het is een proces van groeien en leren om te gaan met elkaar op een manier die voor beide partners vervullend is.

 

De stap naar begeleiding doe je als je er samen niet meer uit komt. Als de (emotionele)pijn bij één van de partners te groot is geworden.

Onderhoud

Er zijn ook stellen die met regelmaat komen om gezond onderhoud te plegen en te voorkomen dat er gedoe ontstaat. Zo’n situatie kan bijvoorbeeld als er met één van de kinderen problemen ontstaan en de druk op de relatie toeneemt. Maar ook as er levens veranderende situaties voordoen zoals verlies van werk, verhuizing of ingrijpend verlies.

 

Een derde in het spel

soms gaat één van de partners een relatie aan met een derde buiten. Hoe kom je weer tot elkaar. Kijken naar de onderstroom in de relatie kan helpen om samen weer verder te gaan.

Sexualiteitsbeleving

manen en vrouwen beleven sexualiteit vaak verschillend. Hoe komen we tot elkaar en beleven we sexualiteit op een voor ons beide vervullende manier?

Jullie thema?

wel zijn enorm veel redenen om samen stappen te doen. Wil je meer weten, neem dan contact met me op.

Mijn tarieven voor relatie therapie zijn

Sessie van 75 minuten 145 euro.