Coaching en training voor organisaties om verder te komen en te werken aan duurzame inzetbaarheid.

Zakelijke coaching

Wil je werk maken van duurzame inzetbaarheid of de communicatie tussen mensen versterken? Stagneert er iets in je team, heb je meer uitval dan je zou willen?

Lees verder

Voor particulieren

Kom je voor jezelf en zoek je iemand die je kan ondersteunen en met je mee kijkt? Een plek waar je kunt groeien, kunt leren je eigen autonomie te versterken?

Lees verder

Wat speelt in jouw organisatie, wat wil je ontwikkelen?

Stress en spanning

Ik wil tools voor duurzame inzetbaarheid en voorkomen van uitvallen door stress, spanning of burn out.

Lees verder

Persoonlijk leiderschap vergroten

In korte tijd een flinke groei doormaken, meer zelfregie en meer stevigheid ontwikkelen. Voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe koers in werk en leven.

Lees verder

Burnout herstel

Burn-out geraakte medewerker op weg helpen naar hernieuwde balans, energie en vitaliteit? Voorkom langdurige uitval, beperk de (emotionele) kosten voor medewerker en bedrijf.

Lees verder

Communicatie

We willen beter en effectiever communiceren, waardevolle feedback leren geven en in gesprekken kunnen verbinden. We zoeken communicatie met meerwaarde!

Lees verder

Mijn horizon verleggen

Ik wil wijzer worden, mijn denken aanscherpen en mijn perspectief verleggen en (bekende) begane paden eens verlaten.

Lees verder

Burnout preventie

Duurzame inzetbaarheid is van belang voor onze klanten, ons zelf en onze medewerkers. We zoeken het in preventie en willen voorkomen dat mensen ziek worden of langdurig uitvallen.

Lees verder

Wie ben ik?

Tijdens trainingen, coaching en therapie biedt ik zo veel veiligheid. Als begeleider ben ik aanwezig, stabiel en getraind om met alle emoties te dealen zonder daar een oordeel over te hebben. Alles en iedereen mag er zijn. Jij mag er zijn met alles wat je bij je hebt. Dus ook je onhebbelijkheden en je geheimen.  Met deze gedachte hoop ik dat je je gedurende het proces open durft en kunt stellen en merkt dat je alles met mij en eventueel de groep kunnen delen, om zo tot een positieve ontwikkeling te komen.

De paradox van veranderen is dat we eerst het heden moeten omarmen en accepteren. Vandaar uit kun je nieuwe stappen zetten.

Mijn stijl is het best te omschrijven als open, direct, zorgvuldig en naar de kern. Ik heb een lichaamsgerichte achtergrond en hecht waarde aan wat het hart en lichaam ons te vertellen hebben. Het hoofd komt daarna aan bod. In de afgelopen jaren heb ik geleerd om samen met cliënten de ontdekkingsreis te maken die ik persoonlijke ontwikkeling noem. Begeleiding in zowel coaching als training is een samenwerking waarin we alles tegen mogen komen dat speelt en niets achter hoeven te houden.

Ik ben in de afgelopen twintig jaar in verschillende stromingen geschoold die voor mij ondersteunend zijn voor het werk dat ik doe. Zo ben ik geschoold in o.a.

 • bio-energetica,
 • familieopstellingen,
 • TRE
 • NLP,
 • Professionele communicatie,
 • Karakterstijlen,
 • Trauma en stress,
 • Hartcoherentie,
 • Sexual Grounding,
 • Mannenwerk,
 • Werken met liefdes energie in relaties,
 • Transformatie op identiteitsniveau,
 • Vipassana,
 • Non Voilant Communication,
 • Systeemisch werken voor organisaties

Daarnaast volgde ik verschillende workshops op het gebied van lichaam gericht trauma werk zoals NARM en SOMA-Embodiment

Voor organisaties heb ik me verdiept in kwaliteitszorg en ben ik gecertificeerd INK-auditor. Transactionele analyse voor organisaties, organisatie opstellingen, stress en brun-out preventie, Creativiteit in organisaties (COCD).

Als docent ben ik verbonden aan drie opleidingen bij het Atma Instituut:

 • lichaamsgericht coachen,
 • trauma toch opleiding
 • trauma therapie opleiding

 

 

Wat kan ik jouw organisatie bieden?

Veerkracht Vergroten

trainingen

Bij Veerkracht training leer je omgaan met dagelijkse spanning en stress situaties. Aan de hand van een lichaamsgerichte aanpak ontdek en leer je hoe er structureel meer ontspanning en rust ervaren kan worden. In dit deze training leren deelnemers twee belangrijke technieken die hun veerkracht vergroten.

Lees verder

Verbindend Communiceren

trainingen

Verbinding is het moment waarop we ervaren gezien, gehoord en gewaardeerd wordt zonder enig oordeel en we kracht en voeding ontlenen aan de relatie.

Lees verder

Maatwerk voor bedrijven

trainingen

Zoek jij een specifieke training voor jouw team of organisatie, dan maak ik graag maatwerk. Ik doe dat op de gebieden van: communicatie coachen empathie (écht klant gericht werken) omgaan met stress burnout preventie Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact met me op.

Lees verder