Peter van Kempen, coach, trainer en therapeut.

Mijn naam is Peter van Kempen en ik ben geboren op 3 mei 1965 als derde kind in de rij van 5 kinderen.  Ik woon samen met Marina en onze twee kinderen in Vinkenbuurt. Marina is mijn partner in de liefde en zakelijk. Samen staan we voor de ontwikkeling van mensen en organisaties

Op de universiteit is mijn interesse voor mens en organisatie gewekt. Hoe verhouden die zich tot elkaar, hoe verhouden organisaties en afdelingen binnen organisaties zich tot elkaar? Na een aantal jaren adviseurschap trok het ondernemerschap. Sinds 2001 ben ik zelfstandig ondernemer in heb ik bijgedragen aan de groei van mensen en organisaties. Hier zit mijn passie en mijn kracht.

 

Organisaties veranderen omdat mensen veranderen en groeien. Autonomie, vertrouwen, ruimte en afstemming is van organisatie doelen en persoonlijke doelen brengt mensen in beweging.

De paradox van veranderen is dat we eerst het heden moeten omarmen en accepteren. Vandaar uit kun je nieuwe stappen zetten.

Mijn stijl is het best te omschrijven als open, direct, zorgvuldig en naar de kern. Ik heb een lichaamsgerichte achtergrond en hecht waarde aan wat het hart en lichaam ons te vertellen hebben.

Ik ben in de afgelopen twintig jaar in verschillende stromingen geschoold die voor mij ondersteunend zijn voor het werk dat ik doe.

Voor organisaties heb ik me verdiept in kwaliteitszorg en ben ik gecertificeerd INK-auditor. Transactionele analyse voor organisaties, organisatie opstellingen, stress en brun-out preventie, Creativiteit in organisaties (COCD).

Daarnaast ben ik geschoold in o.a.

 • bio-energetica,
 • familieopstellingen,
 • NLP,
 • Professionele communicatie,
 • Karakterstijlen,
 • Trauma en stress,
 • Hartcoherentie,
 • Sexual Grounding,
 • Mannenwerk,
 • Werken met liefdes energie in relaties,
 • Transformatie op identiteitsniveau,
 • Vipassana,
 • Non Voilant Communication,
 • Familie en organisatieopstellingen.

Daarnaast volgde ik verschillende workshops op het gebied van lichaam gericht trauma werk zoals NARM en SOMA-Embodiment

Ik ben oprichter van Leermeester.nu en de Horeca Academie.

Als docent ben ik verbonden aan drie opleidingen van het Atma Instituut:

 • lichaamsgericht coachen,
 • trauma toch opleiding
 • trauma therapie opleiding

Aan de Hanzehogeschool  Groningen verzorg ik binnen de opleiding positieve psychologie de masterclass Geweldloze Communicatie