Het draait om jou

Het draait om jou, om jouw leven. Als je leven niet loopt zoals jij het zou willen,  als er gebeurtenissen zijn die overweldigend zijn of zijn er intense gebeurtenissen die je uit balans brengen? Zijn er oude situaties die opnieuw opspelen en je belemmeren om een leven te leven zoals jij het wilt? Reden genoeg om er samen met iemand naar te kijken en voor een periode professionele ondersteuning te zoeken.

 

Wat speelt er in jouw leven, wat zijn jouw verlangens? Waar wil jij je in ontwikkelen, verwerken, helen of in groeien?

Coaching en begeleiding

Wil jij je persoonlijk ontwikkelingen en een duurzame veranderingen op gang brengen voor jezelf? Ben je vastgelopen en wil je weer op gang komen, ervaringen verwerken of heb je behoefte aan rouwondersteuning?
Lees verder

Communicatie en verbinding

Communicatie bepaalt in grote mate de kwaliteit van onze relaties, die wij met anderen hebben, zowel privé als op het werk.
Lees verder

Grenzen

Ga je makkelijk met anderen mee, laat je snel over je grens gaan? Wil je helderheid in wat er voor jou belangrijk is en daar gezond assertief mee omgaan?
Lees verder

Stress en spanning

Ik wil tools voor duurzame inzetbaarheid en voorkomen van uitvallen door stress, spanning of burn out.
Lees verder

Trainingen en Workshops

Met regelmaat begeleid ik inspirerende trainingen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
Lees verder

Mannenwerk

Samenzijn met andere mannen is een bron van inspiratie en te gebruiken om richting te geven aan je leven, in vrijheid stappen te zetten om met hart en ziel een leven te leiden zoals jij dat graag wilt!
Lees verder

Stress en spanning

Ik wil weer ontspanning en relaxt leven zowel in mijn werk als in mijn vrije tijd!
Lees verder

Relatietherapie

Loopt jullie relatie niet lekker of wil je er meer uithalen? Ervaar je minder verbinding dan je zou willen, sta je niet meer vol in jullie relatie en wil je samen naar jullie relatie kijken?
Lees verder

Agenda

Ik wil vrij zijn van schuld, angst en schaamte gevoelens. Met compassie naar mijzelf en anderen kijken en mijzelf bevrijden om met een open hart te ontmoeten en te genieten.
Lees verder

Bij mij speelt er iets anders

Zoveel mensen zoveel thema's en voor elke mens is het leven uniek. Meer dan ik kan vertalen naar thema's. Zit jouw thema er niet bij?
Lees verder