Het draait om jou

Het draait om jou, om jouw leven. Als je leven niet loopt zoals jij het zou willen,  als er gebeurtenissen zijn die overweldigend zijn of zijn er intense gebeurtenissen die je uit balans brengen? Zijn er oude situaties die opnieuw opspelen en je belemmeren om een leven te leven zoals jij het wilt? Reden genoeg om er samen met iemand naar te kijken en voor een periode professionele ondersteuning te zoeken.

 

Wat speelt er in jouw leven, wat zijn jouw verlangens? Waar wil jij je in ontwikkelen, verwerken, helen of in groeien?

Burnout

Ontdek hoe je op een lichaamsgerichte manier je energie en vitaliteit weer herwint. Kom uit je burn-out en krijg weer regie over je eigen leven.
Lees verder

Communicatie en verbinding

Communicatie bepaalt in grote mate de kwaliteit van onze relaties, die wij met anderen hebben, zowel privé als op het werk.
Lees verder

Grenzen

Ga je makkelijk met anderen mee, laat je snel over je grens gaan? Wil je helderheid in wat er voor jou belangrijk is en daar gezond assertief mee omgaan?
Lees verder

Stress en spanning

Ik wil tools voor duurzame inzetbaarheid en voorkomen van uitvallen door stress, spanning of burn out.
Lees verder

Lekker in mijn "vel"

Ik wil mijn eigen leven (weer) terug. Mijn levensenergie weer ervaren en weer plezier hebben.
Lees verder

Mannenwerk

Samenzijn met andere mannen is een bron van inspiratie en te gebruiken om richting te geven aan je leven, in vrijheid stappen te zetten om met hart en ziel een leven te leiden zoals jij dat graag wilt!
Lees verder

Stress en spanning

Ik wil weer ontspanning en relaxt leven zowel in mijn werk als in mijn vrije tijd!
Lees verder

Relatie perikelen

Verbinding is het moment dat je je wezenlijk verstaan voelt door je partner en ervaart dat de ander echt heeft geluisterd. Hoe zorg je ervoor dat je echt gehoord word in de voor jouw belangrijkste relatie?
Lees verder

Vrij van schuld en schaamte

Ik wil vrij zijn van schuld, angst en schaamte gevoelens. Met compassie naar mijzelf en anderen kijken en mijzelf bevrijden om met een open hart te ontmoeten en te genieten.
Lees verder

Bij mij speelt er iets anders

Zoveel mensen zoveel thema's en voor elke mens is het leven uniek. Meer dan ik kan vertalen naar thema's. Zit jouw thema er niet bij?
Lees verder

Fijn dat je op mijn site was, het lijkt er op dat je nu weg gaat. Voor je gaat, zou je mij willen helpen om deze site beter te maken door het beantwoorden één of van twee vragen?

Dank je wel,

Peter van Kempen