Alle trainingen & workshops
voor u op een rij gezet.

Veerkracht Vergroten

Training

Bij Veerkracht training leer je omgaan met dagelijkse spanning en stress situaties. Aan de hand van een lichaamsgerichte aanpak ontdek en leer je hoe er structureel meer ontspanning en rust ervaren kan worden. In dit deze training leren deelnemers twee belangrijke technieken die hun veerkracht vergroten.

Lees verder

Maatwerk voor bedrijven

Training

Zoek jij een specifieke training voor jouw team of organisatie, dan maak ik graag maatwerk. Ik doe dat op de gebieden van: communicatie coachen empathie (écht klant gericht werken) omgaan met stress burnout preventie Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact met me op.

Lees verder

Leergang systemisch werken

Training

Het opstellen of ook wel systemisch werk heeft de afgelopen jaren een duidelijke plek verworven in persoonlijke ontwikkeling, coaching en organisaties. Mensen zijn niet solistisch maar worden beïnvloed door verschillende systemen. In deze leergang ontwikkel je een systmische blik en hoe je daar mee werkt..

Lees verder

De Polyvagaal theorie in bedrijf

Training

Leer je eigen gedrag én dat van anderen beter te begrijpen en krijgt er meer invloed op. Krijg meer grip op je eigen reacties en leer om aan het roer te staan.

Lees verder

Opstellingen

Workshop

Dat de familie en het gezin van herkomst grote invloed heeft op de manier waarop wijzelf in het leven staan weten we. Maar hoe werk je daar mee en hoe kunnen opstellingen jou professioneel ondersteunen?

Lees verder
Oktober
17
2024

Leergang systemisch werken

Hele dag.
Meer info & aanmelden