Wil je leven op een manier die voor jou prettig is? Wil je weer lekker in je vel zitten en weer zin hebben in jouw leven? Wil je oude patronen doorbreken en meer vrijheid ervaren?

Coaching

Individuele coaching en begeleiding

Ik heb je ervaren als betrokken, warm en confronterend. Precies wat ik nodig had om in beweging te komen. Ik heb een heel nieuwe richting gevonden in mijn relatie. Dank je wel.
Annemiek

Soms lopen we vast in ons werk- of privéleven en brengt het leven lastige uitdagingen met zich mee. Voel je je vaak ontevreden, moe, heb je weinig zin in de dagelijkse dingen? Kun je je moeilijk ontspannen of draait je denken vaak op volle toeren? Wil je je weer vrijer bewegen, zonder angst of paniek, minder piekeren en weer lekker kunnen slapen?  Soms is het fijn als er iemand met je mee kijkt. Je bent van harte welkom in mijn praktijk.

 

wil je contact met mij opnemen

 

Wat wil jij ontwikkelen in jezelf?  Vanuit welk verlangen gun jij jezelf deze stappen?

Coaching is een manier van leren waarin je samen met een coach werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en groei.  Het kan gaan over privé, werk, relaties of zingeving, waarbij je de wens hebt om te veranderen en het mogelijk is om inzichten om te zetten naar nieuw dagelijks handelen. Het is een vorm van individueel leren.

Soms zijn er dieper liggende oorzaken die je belemmeren en heeft jouw vraag niet direct te maken met aanleren van nieuwe vaardigheden, maar meer met het begrijpen, verwerken, rouwen over of helen van gebeurtenissen uit een eerdere periode in je leven. Dan is counseling of therapie een meer passende vorm van begeleiding die ik je ook kan bieden.

Na een telefonische contact maken we een afspraak voor een eerste sessie waarin kennis maken met elkaar. We maken jouw vraag verder helder en verkennen wat een passende aanpak voor jou kan zijn. Als je beslist om verder te gaan dan stuur ik je een uitgebreid intake-formulier toe en maken we afspraken over het te volgen traject.

Ik heb een eigen praktijkruimte in Vinkenbuurt (gemeente Ommen). Het is ongeveer twintig minuten rijden van Zwolle, Hardenberg en Meppel.

Adres:

Marsmanweg 1

7739PD Vinkenbuurt

Mijn tarieven zijn:

  • sessie van 1 uur is € 117,98 (inclusief BTW)

Betaling via de werkgever:

  • sessie van 1 uur is vanaf € 155,- (exclusief BTW)

ZZP-er:

  • sessie van 1 uur is € 125,- (exclusief BTW)

Vergoeding door verzekeraars of werkgever:

Ik heb geen contracten met verzekeraars en over het algemeen  is de ervaring dat werkgevers bereid zijn om geheel of gedeeltelijk bij te dragen in de kosten.

Afhankelijk van je fiscale situatie zijn de kosten soms fiscaal aftrekbaar.  Voor meer informatie hierover kun je terecht bij de belastingdienst.

 

 

Ik werk lichaamsgericht, daarbij ga ik uit van een holistische benadering. Dat betekent dat het lichaam de gehele persoon (en zijn geschiedenis) symboliseert, waarbij lichaam en geest één geheel vormen. Juist in deze tijd, waarin de maatschappij veel van ons cognitieve vermogen vraagt, is het belangrijk om oog te houden voor ons lichaam.

We leren al vroeg om het lichaam en daarmee het voelen af te splitsten. Bij lichaamsgericht werken zoeken we weer naar integratie. Juist in ons lichaam slaan we belangrijke informatie op over de positieve en negatieve ervaringen in het verleden. Deze ervaringen hebben invloed op ons brein en de manier waarop we NU op impulsen van de buitenwereld reageren.

Door je bewust te worden van je eigen lichamelijke reacties, sensaties en de gevoelens die daarbij horen, kun je het lichaamsbewustzijn vergroten en je identiteitsgevoel en autonomie versterken. Lichaamsgerichte therapie en coaching draagt bij aan het vergaren van nieuwe inzichten en ervaringen, waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan. Veel mensen die  reguliere trajecten hebben gedaan staan versteld  van wat lichaamsgericht werken te bieden heeft.

Samen werken we aan het loslaten van oude patronen en tegelijkertijd leren we om ervaringen uit het verleden een plek te geven, los te laten en te ontladen. Ook wordt gekeken naar verborgen eigenschappen en kwaliteiten, zodat deze meer op de voorgrond kunnen komen.