Wil je leven op een manier die voor jou prettig en ontspannen is? Een leven vrij van opvattingen van anderen over hoe jij jouw leven moet doen en je eigen ruimte vinden voor wat jij wilt? Wil jij jouw koers verleggen?

Coaching

Individuele coaching en begeleiding

Wat ik nog steeds bijzonder vind is hoe je in elk gesprek diepgang en de kern wist te pakken. Ik zocht al jaren naar wat ik wilde en heb nu helderheid. De lichaam gerichte oefeningen hebben me heel erg geholpen.Super!
Co

Ervaar jij problemen en herhalende knelpunten in je dagelijks functioneren. Wil je die problemen en knelpunten opheffen? Wil je vrijer bewegen, zonder angst of paniek. Minder piekeren en weer lekker kunnen slapen?

Bij persoonlijke coaching en begeleiding ga je een proces  van groei, leren en verandering aan om op een prettige en ontspannende manier in jouw eigen leven te staan.

Met gesprekken en (lichaamsgericht) oefeningen zoeken we ontspanning en balans in hoofd, hart en lijf. Je leer zo luisteren naar je eigen kompas, waar jij jouw energie voor in wilt zetten of je leert nieuwe vaardigheden zodat je anders op je omgeving kunt reageren.

Wat wil jij ontwikkelen in jezelf? Hoe wil jij groeien?

Coaching is een leer en groeiproces en bestaat meestal uit 6 tot 8 sessies over een periode van twee tot vier maanden. Het kan gaan over privé, werk, relaties of zingeving waarbij je de wens hebt om te veranderen en waarbij het mogelijk is om inzichten om te zetten naar nieuw dagelijks handelen. Het is een vorm van individueel leren waar bij je als gecoachte je eigen inzichten verwerft, zo nodig aangevuld met de kennis van mij als begeleider, en zo bekwamer wordt in het bereiken van de door jou gestelde doelen. Soms zijn er dieper liggende oorzaken die je belemmeren enheeft het niet direct te maken met aanleren van nieuwe vaardigheden maar meer met het begrijpen, verwerken, rouwen over of helen van gebeurtenissen uit een eerdere periode in je leven en dan is counseling of therapie een meer passende vorm van begeleiding. Als dat  voor jou aan de orde is dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

Na een telefonische verkenning stuur ik je een intake-formulier toe. Dit is een uitgebreide vragenlijst en geeft inzicht in waar je tegenaan loopt,  wat je wilt ontwikkelen en inzicht in een punten in jouw eigen leven. Dit intake formulier stuur je vooraf aan onze eerste afspraak weer retour an mij.

Intake gesprek

Het kan zijn dat je behoefte hebt aan een verkennend intake gesprek. Dat kan natuurlijk. In een intake werken we ook direct zodat je kunt ervaren wat mijn werkwijze is. De kosten voor een intake gesprek zijn gelijk aan die van een reguliere sessie.

Daarnaast krijg je een coach-overeenkomst. Hierin zijn de spelregels  beschreven.

Ik heb een eigen praktijk en groepsruimte ruimte in Vinkenbuurt. Het is ongeveer twintig minuten rijden van Zwolle.

Adres:

Marsmanweg 1

7739PD Vinkenbuurt

Mijn tarieven zijn:

  • sessie van 1 uur is €97,-
  • sessie van anderhalf uur is €145,50

Vanaf januari 2020 zijn de tarieven:

  • sessie van 1 uur is €114,95 ,-
  • sessie van anderhalf uur is 172,50

Vergoeding door verzekeraars:

Ik heb geen contracten met verzekeraars en over het algemeen zijn werkgevers bereid geheel of gedeeltelijk bij te dragen in de kosten. Afhankelijk van je fiscale situatie zijn de kosten wel fiscaal aftrekbaar. Je kunt dan 30 tot 50 % terug krijgen via de inkomsten belasting. Voor meer informatie kun je terecht bij de balastingdienst.