Coaching voor mensen in organisaties

Coaching is helpend voor medewerkers en leidinggevenden die voor flinke uitdagingen staan (werk en/of privé) , dreigen vast te lopen of een stap vooruit willen zetten. Met mij als coach kun je onderzoeken hoe je verder komt, kijken hoe je patronen kunt doorbreken en persoonlijke en/of organisatie dilema’s op kunt lossen.

Thema’s kunnen zijn:

  • Stress en vitaliteit
  • Veerkracht vergroten
  • Burn-out
  • Conflict
  • Leidinggeven en leiderschap
  • Samenwerking
  • Stagnatie in groei
 

Al ruim 20 jaar bied ik professionele begeleiding. Ik werk in mijn coaching lichaamsgericht en volg daarmee de meest nieuwe inzichten en loop daarin voorop.  Wil jij  of je medewerker een stap maken in het (werk)leven, neem dan contact met mij op voor een eerste afspraak (of vul een contactformulier in).

Peter van Kempen

Ik wil graag meer weten,
wil je mij bellen?