Wil je weer meer plezier met elkaar, meer diepgang, meer liefde of meer betrokken zijn op elkaar? Krijg je niet meer wat jullie nodig hebben in de relatie, is er veel conflict? Leg samen de puzzel en vind elkaar weer!

 

Een liefdesrelatie is bedoeld om je comfortabel, veilig en blij in te voelen. Samen verbinding te ervaren waarin zowel samen en apart plek hebben. Een relatie ontwikkeld zich in stappen, kent thema’s en elke relatie vraagt om onderhoud; relateren is een werk-woord! Vaak komen we daar niet aan toe of weten we niet goed hoe we dat kunnen doen. Relateren is ook het leren herstellen na een breuk, een ruzie of een periode van spanning.

Hebben jullie veel verstoringen (ruzie en conflict) en blijft reparatie uit? Ben je elkaar “kwijtgeraakt” in de  tijd? Stroomt de liefde niet meer of is er een derde in het spel?

Het gaat er niet om om het helemaal eens te zijn met elkaar, verschillen zijn een gezond aspect in de relatie als we er op een goede manier mee omgaan ondersteunen verschillen het samen én apart. Nieuwsgierigheid en elkaar op een diepe laag leren kennen zijn sleutels tot liefde.

Je kunt er voor kiezen om individueel zaken uit te zoeken dan kun je overwegen een familieopstelling te komen doen. Als je samen wilt, kom dan in relatietherapie. Meer lezen over relatietherapie? Lees hier verder.