Leven en werken vanuit jezelf, de leiding nemen over jouw koers om van daaruit bijdrage te zijn in de wereld.

Individuele coaching zakelijk

Ik heb je ervaren als betrokken, warm en confronterend. Precies wat ik nodig had om in beweging te komen. Ik heb een heel nieuwe richting gevonden in mijn werk. Dank je wel.
Anneloes

Loop je vast in je werk, zijn er herhalende patronen waar die je achter je wilt laten of wil je graag dat er iemand mee kijkt in hoe je effectiever kunt zijn in je werk-leven? Wil jij je koers in wat en hoe je de dingen doet verleggen?

Het (werk)leven is een hobbelige weg door een landschap van mogelijkheden. Struikelenis niet erg, weer opstaan de essentie.

Bij coaching en begeleiding ga je een proces van leren, groei en verandering aan om een antwoord te geven op de knelpunten die jij ervaart om zo op een prettigere manier in je werkleven te staan.

 

Coaching is een persoonlijk groei en leerproces en beslaat meestal 6 tot 8 sessies over een periode van twee tot vier maanden. Het kan gaan over privé, werk, omgaan met spanning en stress of zingeving waarbij je de wens hebt om te veranderen. Het is een vorm van individueel leren waar bij je als gecoachte je eigen inzichten en vaardigheden verwerft, zo nodig aangevuld en ondersteund met de kennis van mij als begeleider, en zo bekwamer wordt in het bereiken van de door jou gestelde doelen.

Coaching lever je inzichten, vaardigheden en meer bewustzijn op van hoe jij de dingen doet. Je wens te groeien geven we samen vorm en je krijgt concrete handvatten aangereikt om je groei te realiseren.

Het vraagt van jou een bereidheid om naar je eigen gedrag te kijken en een bereidheid tot leren (en oefenen).

Vooraf is er een intake gesprek met de coaches zelf. In sommige situaties ook met zijn of haar leidinggevende. In het intake gesprek stellen we de doelen vast en doen we meteen de eerste stappen.

 

Intake formulier

Vooraf krijg je een intake formulier toegestuurd om in te vullen.

Ik heb een eigen praktijk en groepsruimte ruimte in Vinkenbuurt. Het is ongeveer twintig minuten rijden van Zwolle.

Adres:

Marsmanweg 1

7739PD Vinkenbuurt

Tarieven:

  • sessie van 1 uur is € 187 ,-
  • avondsessie 1 uur is € 235,-

ZZP’er:

  • sessie van 1 uur € 139,15

* prijzen zijn exclusief BTW