Veerkrachtige mensen zijn duurzaam inzetbaar. Ik wil mensen tools aanreiken om effectief om te leren gaan met spanningen stress.

Veerkracht Vergroten

Bij Veerkracht training leer je omgaan met dagelijkse spanning en stress situaties. Aan de hand van een lichaamsgerichte aanpak ontdek en leer je hoe er structureel meer ontspanning en rust ervaren kan worden. In dit deze training leren deelnemers twee belangrijke technieken die hun veerkracht vergroten.

Spanning

Fysieke spanning ontstaat door psychische of fysieke belasting. Normaal wordt deze spanning weer losgelaten. Vanuit ons verleden kunnen spanningspatronen zijn ontstaan die kunnen leiden tot verandering die we niet meer opmerken (veranderde lichaamshouding, aanhoudende verkramping, spierspanning of angsten). In een normale situatie komt ons lichaam na spanning weer in ontspanning. Door verschillende factoren kan dit proces verstoord raken en bouwen we chronische spanning op waarbij het lichaam in een staat van alertheid blijft. We merken dat zelf meestal niet meer op omdat we het als een “gewone” staat van zijn ervaren. Om gezond en duurzaam inzet baar te zijn is het van belang om de spanning los te laten.

Organisaties die hun medewerkers willen leren om effectief om te gaan met spanning en stress kunnen de veerkrach In de training maken deelnemers zich twee belangrijke technieken eigen die ze dagelijks in kunnen zetten om hun veerkracht te herstellen of te vergroten.

De training bestaat uit vijf bijeenkomsten van twee en een half uur.

De training geven we altijd op een andere lokatie als waar mensenwerken. In overleg zoeken we een geschikte locatie.

De investering voor een veerkracht training is 4750 euro(exclusief lokatie, materiaal, BTW en reiskosten). De omvang van een groep is maximaal 8 deelnemers.

Een veerkrachttrainng draagt bij aan het duurzaam inzetbaar houden van medewerkers. Medewerkers ervaren meer  ontspannen en zijn  effectiever en vitaliteit.  Het voorkomt vaak  verzuim en uitval (burn out). Daarmee worden hoge kostenbespaard.

Als je individueel wilt werken aan je veerkracht dan kun je je inschrijven in:

Workshop Veerkracht voor particulieren

Training Veerkracht voor particulieren

Dagtraining