Je wilt oude energieën loslaten om het nieuwe de ruimte te geven. Een eeuwen oud ritueel dat springlevend is.

Workshop

Zweethut

Een zweethut is een oeroude ceremonie die je in verschillende culturen terugvindt. In essentie gaat de zweethut voor mij over reinigen en herboren worden. Dichter bij jezelf komen, contact met de aarde en anderen. In de traditie van de Lakota indianen is de zweethut het symbool voor moeder aarde (de baarmoeder). Een plek om herboren te worden.

In de hut is het donker, gloeiende stenen in het midden van de hut, klank van trommel(s), hete stoom die diep werkt en alles doordringt. De hut heeft een grote intensiteit die je kan helpen om los te laten wat je tot voorkort verhinderde of belemmerde. Je laat het alledaagse los, de tijd (het besef van tijd) valt weg en je kunt voorbij aan de dagelijkse gedachte. Een zweethut is jezelf reinigen op mentaal, fysiek en emotioneel als wel spiritueel niveau.

De zweethut geeft voor mij heling en ervaar grote verbondenheid met mijn essentie, de natuur en de krachten die groter zijn dan ik.

De dag start om 09.30 en we ronden af rond 18.00 uur. Onze ervaring leert dat het fijn is om de avond na de zweethut niet te veel te “moeten”.

Kosten:

De kosten van een zweethut zijn  115 euro per persoon, dit is inclusief een lichte lunch en een maaltijd na de hut.

We hebben sinds voorjaar 2019 een zweethut op ons eigen terrein.

 

Marsmanweg 1

7739 PD

Vikenbuurt

Dagtraining

Ik heb me vanuit mijn werk vooral gericht op het geven van Mannen-zweethutten. Wil je als vrouw een zweethut doen dan kun je bij verschillende begeleiders terecht waaronder Carin Mannak in Amersfoort.

Fijn dat je op mijn site was, het lijkt er op dat je nu weg gaat. Voor je gaat, zou je mij willen helpen om deze site beter te maken door het beantwoorden één of van twee vragen?

Dank je wel,

Peter van Kempen