Leer je eigen neuro-biologie kennen en verricht wonderen. Hoe onze biologische onderstroom ons aanstuurt in alledaags handelen en communiceren.

 

Workshop

De onderstroom (kennismakingsworkshop)

Onze autonome zenuwstelsels draaien bij stress en spanning continu overuren en individuele ervaringen en trauma’s uit het verleden zorgen ook vandaag de dag nog voor (onbewuste) stress, terughoudendheid en gezondheidsklachten. Wie dit thema van innerlijke veiligheid begrijpt en durft aan te pakken, creëert een werkomgeving die weerbaarheid, creativiteit, durf en mentale en lichamelijke gezondheid stimuleert. De polyvagaaltheorie (Stephen Porges) geeft hier een handen en voeten aan. Het vraagt als eerste kennis van onze oude biologische en evolutionaire ontwikkeling als mensen. Dit gaat voorbij cognitie, voorbij ons denkende brein! het is werkelijk onze biologie en bedrijf!

In de online kennismakingsworkshop doen we de eerste stappen in deze bijzondere biologische benadering van alle daags gedrag.

Maandag 27 maart van 19.00 tot 20.30 uur. Deze workshop is gratis.

 

De workshop is praktisch en aan de hand van oefeningen en korte theorie leer je  hoe onze biologie ons stuurt en hoe je hier invloed op kunt krijgen.

Duur van de workshop:

De workshops van 19.00 toto 20.30 uur, online via Zoom

Locatie: online bij jou op de bank, achter je bureau of elders.

Trainers:

Peter van Kempen en Marjolein Marchal

De workshops is gratis.

Avondtraining

Online kennismakingsworkshop