Een goede gesprek is een moment om je eigen gedachte eens te toetsen, te verdiepen en te versterken. Het is het verbreden van je horizon en je eigen zekerheden eens stevig bevragen.

 

Coaching

Een goede gesprek

Je wilt een gelukkig leven. Je eigen gedachte eens tegen het licht houden en de kennis over jezelf vergroten. Wie zich in zichzelf verdiept, zijn denken tegen het licht durft te houden zal nieuwe perspectieven vinden. Goede gesprekken zijn positief, verdiepend, stimulerend, constructief, concreet en open. Het goede gesprek voer je met iemand die vanuit verschillende perspectieven kijkt, je scherpt en confronteert met alternatieven en jouw waarheid in twijfel trekt.

Een goed gesprek levert goede vragen op om over na te denken. Vragen die verdiepen en je eigen gedachte uitdagen. Veelal ga je weg met een “goede” vraag.

Veelal voeren deelnemers vijf tot 7 zeven gesprekken. Ik weet niet hoe dit voor jou zal zijn?

Het goede gesprek is er voor mensen die hun geest aan willen scherpen, kritisch durven te zijn op hun eigen denken en handelen. Mensen die het lef hebben hun eigen overtuigingen ter discussie te stellen.

  • iedereen die meer wijsheid wil ontwikkelen

De kosten  voor een een enkelgesprek  zijn € 120,- een serie van vijf gesprekken kost € 550,-

.

 

 

Een inspirerende gedachte die ten grondslag ligt aan het goede gesprek.